sunnuntaina, elokuuta 13, 2006

Neljännen päivän aamu

Savu kirvelee silmissä. Onneksi tupakointikokemusta riittää, joten pahempaakin on nähty. Venäjä palaa neljännnen päivän aamuna. Ulkoilla ei tee mieli juuri nyt. Eilisen lenkin jäljiltä on jäykkä, mutta ei kipeä. Naisenkin kivulias päänsärky kesti lopulta tasan kaksi vuorokautta. Se oli siis kahviriippuvuutta!

Yleisolo on pirtsakka. Naisen energiataso on hämmentävä. Parveke siivottu toissapäivänä, eilen keittiö. Mies odottaa urheilua televisiosta. Se on älyllisesti korkeatasoisinta, mitä näin rankan laihdutuskuurin yhteydessä jaksaa tehdä.

Tänään Nainen ja Mies veivät käsi kädessä roska- ja lehtipusseja. Pukeuduimme roskienvientiin kuin presidentinjuhliin: Nainen peilasi muodokasta figuuriaan peilin edessä ainakin minuutin, Mies ei uskaltanut pullistaa hauislihastaan...

Aamupaino Miehellä oli 97,3 kg (dieetillä -2,3 kg, koko viikon aikana - 4,7 kg), Naisella 75,6 kg (eli dieetillä -3 kg, kesän aikana -5 kg).

Aamiaiseksi seitsemältä sieppasimme mieluusti kulholliset keittoa, Mies vielä santsasi. Nainen herkutteli kohta perään luonnonjugurttia - sitä saa syödä tänään mielen mukaan. Mies palasi aamuyhdeksältä ruokapöytään jugurtille, jonka sekaan silputtiin puolikas banaani. Viikset valkoiseksi!

Tänään "sairaaladieetin" neljäntenä päivänä tarjolla on siis kasviskeittoa - mnam! -, minkä lisäksi "rajattomasti" luonnonjugurttia ja rasvatonta maitoa, joiden palanpainikseeksi voi nautia päivän mittaan kolme banaania.

Tällä kaliumpläjäyksellä puristetaan siis viimeisetkin mehut kropasta. Vieläköhän lähtee?

Ei kommentteja: