tiistaina, elokuuta 15, 2006

Kuudennen päivän ilta

Nainen porskutteli pihvipäivät läpi helposti, mutta Miehelle kuudes päivä on ollut rankka - hiostavan työpäivän jälkeinen olo ei ole ollut hyvä, sillä vatsa on kipeä. Muuten tuntemukset ovat kohtuullisia.

Kyse voi olla nestehukasta ja sen myötä suoliston ongelmasta, vaikka nestettä on tankattukin säännöllisesti. Yllätys on ollut se, että pihveistä huolimatta oleellinen tunne on ollut nälkä, tuo harvoin tavallisessa elämässä kohdattu globaali tila. Opettavaista niin kuin koko dieetti. Dieetit ovat vaikeita ja juuri siksi lihomista kannattaa välttää.

Aamupaino kuudennen päivän aamuna oli miehellä 97,1, naisella 75,6 eli molemmilla hieman lisäystä edelliseen - kyse oli kuitenkin sadan gramman muutoksesta. Se liittynee ruokavalion muutokseen. Elimistö siis panttaa viidennen päivän syötyä lihaa hieman pidempään. Iltapainot kaikesta syömisestä huolimatta ovat molemmilla jo alhaisemmat, vaikka päivän mittaan molemmat ovat nauttineet 3-4 pihviä, Nainen kalkkunaa, Mies naudanlihaa ja kalkkunaa.

Molemmat pihvistöt ovat kelvanneet myös Lapselle, joka ilmoitti jättäneensä kouluruokailun väliin. Lihamakaroonilaatikko oli kuulemma "limaista", jota "kukaan ei syönyt". On aikoja eletty, kun tuo ruoka ei lapsille kelpaa. Onneksi pöydät pursuavat hedelmiä ja kasviksia, joten syötävä ei Lapseltakaan lopu.

Mies jaksoi aamuvarhaisella viiden kilometrin kävelyn aamulla ennen töihin menoa. Ehkä tätä ei olisi hiostavan ilman vuoksi kannattanut tehdä. Nainen on ottanut viikon fyysisesti helpommin, mutta on ollut täynnä harvinaista siivousenergiaa.

Vettä on juotu runsaasti, vaikka jano ei tunnu. Aamiaiseksi ja iltapäivällä molemmat ottivat kulhollisen keittoa, joka ei enää maistu niin hyvälle kuin ensimmäiset päivät. Kyllästymistä on siis havaittavissa.

Huomenna on tämän viikon dieetin viimeinen päivä, tulokset näkyvät torstaina. Keiton lisäksi siinä saa syödä kokojyväriisiä vihanneksien kera.

Tämä aiheutti Miehen ja Naisen kesken keskustelua. Mikä onkaan kasvisten ja vihanneksien ero. Googlaamalla sekin löytyy!

2 kommenttia:

karppaaja kirjoitti...

Ei mulla muuta asiaa ole kuin, että uusi tuttavuus :)

Rasvaa sapuskaan reilusti. Ei vaivaa nälkä. Rehuja reilusti mättämällä ei ainakaan minulle ole tullut paha olo. Paitsi alussa, kun aloitin vähän turhan rajusti vissiin. Ei silloinkaan oksettava olo ollut, mutta kummallinen. Vähän sellainen sumuinen. Meni päivässä tai parissa ohi.

Painoindex kirjoitti...

Sumuista on riittänyt - minulla se johtuu verenpaineen hurjasta alenemisesta suolattomuuden kautta. Nyt on päätettävä tulevasta "kuurista". Se on vähän hellävaraisempi itseä kohtaan.