perjantaina, syyskuuta 01, 2006

"Läskiruokaa", sanoo Nainen

Nainen vietti iltaa omillaan ja kas, aamulla paino oli 74,5 eli alempi kuin eilen. Kerran viikossa kestää hänenkin metodillaan mennä, kun ei ryhdy roomalaisiin orgioihin. Naisen olosta Mies ei mene vannomaan, sanoopahan vain, että omassa ruokataloudessa päätä ei särje eikä olossa ole moittimista muutenkaan.

Aamulla Nainen loukkasi verisen pihvin tavoin Miestä, joka sanoi herkullista aamupekonia ja munakasta syödessä ja kuohukermatipalla vaalennettua tummaa kahvia juodessa, että liharuoat kyllä käyvät viikonloppuna.

"Minä en Sinun läskiruokiisi koske", Nainen sanoi, eikä Miehen vastaus sen jälkeen ollut juurikaan painokelvollisempi. Dieettikonflikti oli tosiasia.

Kun dieetin nimi on Atkins, aivan samat lihat kuin monina muinakin viikonloppuina muuttuvat "läskiruoiksi".

Kun Mies sanoo, että liharuokia voi syödä kuten ennenkin, paitsi että kastikkeet on valmistettava erikseen eikä makeata soijaa tai muutakaan sokeria voi laittaa lihan sekaan, asia muuttuu "monimutkaiseksi" ja liha "läskiruoaksi".

Että Naisella ja Miehellä on tästedes eri ruokatalous, ja niiden itsenäisyyttä varjellaan mustasukkaisesti. Tämä voi vaikuttaa blogin kommentointiinkin.

Pitäkööt Nainen turhat hiilihydraattinsa, Mies ajattelee!

Lapselle porsaankyljys kyllä eilen maistui Miehen tekemänä. Tänään Mies ei tee erityistä ruokaa, syöpähän mitä hiilihydraatitonta saa: pekonia, munia, nakkeja, espressoa, sokeritonta mehua ja vettä.

Miehen mielessä on viikonlopuksi nepalilainen ruoka: pinaattia ja chilillä maustettua lihaa. Siihen kävisi lammas ja nauta. Kun possua tulee nyt syötyä niin paljon, kun tavallisesti "ei saa".

Niin ja Miehen paino tänä aamuna pekoniaamiaisen jälkeen: 95,3 kg. Eilisestä on siis mennyt 800 grammaa eli nesteen poistuminen on alkanut.

Ei kommentteja: