perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Dieetti jatkuu

Kirjoitukset ovat olleet vähissä, kun on pitänyt kiirehtää paikasta toiseen. Miehen paino oli äsken kotiin palatessa 92,7 kg, joten dieetin jatkuminen ja kiireisyys erityisesti ruoka-aikoina on vähentänyt myös painoa. Nestetankkauksella siihen varmaan tulee aamuksi puolisen kiloa lisää. 92 kg tarkoittaisi kymmenen kilon pudotusta elokuun ensimmäisestä viikosta lähtien.

Naisen tasainen painontiputus jatkuu myös samansuuntaisena. 73,3 kg on alempi kuin vuosiin. Dieetti on yhtä epävarmalla pohjalla kuin ennenkin, mutta paino laskee. Voiko dieetiltä vaatia enemmän? Tai sen ylläpitäjältä. 7,7 kg on miinusta tullut ilman erityisiä uhrauksia. Laihduttaminen ei ole vaikeaa, kun noudattaa itse laatimiaan sääntöjä.

Mies teki elämänsä ensimmäisen aamulenkin tänään. 40 minuuttia täysivauhtista kävelyä. Askelmittari on nakuttanut päivittäin tasaisesti yli 10 000, tänään 13 300. Viikonloputhan ovat muistuttaneet viimeaikoina jo puolimaratoneja, mutta tämän viikonlopun ennuste on huonompi. Pientä lenkkeilyä on kyllä ihmisarvoiseen elämään sijoitettava. Siitä syystä Mies hankki pitkävartiset trekking-kengät 13 eurolla. Ei haitaa männykävyt.

Atkinsin dieetin ja muidenkin matalahiilihydraattisten dieettien ongelmia on nestehukka. Mies on tuntenut kolotusta munuaisissa, nopealla nestetankkauksella se on tähän mennessä kadonnut varttitunnissa. On ilmeisesti pantava vesipullo laukkuun. Elimistö vuotaa kuin seula. Vichypulloa ei ehdi tyhjentää, kun on jo juostava asialle. Kun sitten tulee taukoja, nestehukka kiljuu kuin punahilkan nähdessään.

Ei kommentteja: