perjantaina, syyskuuta 22, 2006

Neljäs viikko

Miehellä neljäs viikko Atkinsin dieettiä on jo täydessä vauhdissa. Suurin muutos on ollut tunnelmassa. Dieettiä ei enää mieti, vaan valinnat tulevat kuin itsekseen.

Hiilihydraattimäärä saisi olla tällä neljännellä viikolla jo 30 g päivässä. Se antaa vaihtelua hurjasti, jos laihtuminen jatkuu.

Dieettiin on siis alettu sijoittaa entistä reilummin eri lihalaatujen ja kananmunien sekaan:
- purjosipulia (2,4 g hiilihydraatteja 100 g kohden)
- tomaattia (3,3 g)
- pinaattia (0,4 g)
- hapankaalia (4,3 g)
- turkkilaista "partasuu"-jogurttia (4,2 g - 1 dl = 92 g)
- Alpine pro -soijajugurttia (4,5 g)
- Snellmanin herkkumaksamakkara viipaleina (1,4 g)
- kukkakaalia (2,2 g)
- punakaalta (3,5 g)
- vihreää paprikaa (2,5 g)
- punaista paprikaa (4,6 g)
- keltaista paprikaa (5,1 g)
- munakoisoa (3,1 g)
- ruohosipulia (3,8 g)
- sipulia (4,8 g)
- paistettua sipulia (4,9 g)
- valkosipulia (16,3 g) eli kynnessä noin yksi g
- lollo rosso -salaattia (1,2 g)
- lehtiselleriä (1,1 g)
- juuriselleriä (4,6 g)
- kesäkurpitsaa (2,5 g)
- herkkusieniä (3,0 g)
- herkkutatteja (1,0 g)
- osterivinokasta (2,6 g)
- tatit ja haperot (2,7 g)
- kangasrousku (1,5 g)
- vadelmaa (4,1 g)
- puolukkaa (6,8 g)
- mustikkaa (6,4 g)
- gefilus-piimää (3,7 g)
- maitorahkaa (3,1 g)
- Bulgarian jugurtti (3,4 g)
- viinietikkaa (0,5 g)


Hiilihydraattimäärät Finelistä

Lisäilkääpä kommentteihin millä ruoka-aineilla valikoituja dieettiruokia kannattaisi laajentaa. Valmiita ruokalajejakin tietysti voi ehdottaa.

Naisen paino omilla ruoalla naftit 74 kg. Nainen ei vieläkään suostu koskemaan Miehen ruokaan eikä vahingossakaan tee ruokaa, jota Mies voisi syödä. Jossakin muussa yhteisössä se olisi tietysti sabotaasia.

Mies keikkuu 91,5 kg:n kieppeillä: tarkkaa painoa vaikea sanoa, sillä sisuksissa on viime päiviltä isoja pihvejä, joita on nautittu oliiveilla koristelluilla salaattipedillä "liikelounailla".

En tiedä, miksi normaalisti lounastavat seuralaiseni selvästi katsoivat kateellisena 250 g häränpihviäni maustevoilla. Mutta hyvää se oli!

Ei kommentteja: